perjantai 15. lokakuuta 2010

Kaiken otin

Muutama viikko taaksepäin maistelin aivan ihanaa punaviiniä Malbec-rypäleestä. Jossain lehdessä kyseistä viiniä suositeltiin ja kun nimi oli niin helposti muistettavissa niin seuraavalla Alko-reissulla nappasin koriin pullon.

Saanko esitellä ja suositella lämpimästi!

 Argentiinalainen Kaiken Malbec
 "Täyteläinen, notkea, kirsikkainen, tallinen, mausteinen, hennon lakritsinen"


Essi Avellaan kirjoittaa Glorian Ruoka & Viinissä:

Tämä malbec vie ajatukset Argentiinaan, sillä grillaus eli asado on maan ruokakulttuurin perusta. Kaiken Malbec, 9,15 e, on suorastaan syntynyt grilliviiniksi; sen ryhdikäs rakenne ja tummien marjojen ja kukka-aromien hedelmäinen sekoitus toimii hyvin savuaromisen lihan kera. Kaiken on tuhdin hedelmäinen ja pehmeän mausteinen uutuusviini, joka sopii makeissa marinadeissa valmistetulle lihalle possusta nautaan. Myös mausteiset makkarat sopivat hyvin tämän täyteläisen ja raikkaan punaviinin kera.

-Essi Avellan

Viiniwebin sivustolla viiniä on arvosteltu seuraavin sanoin:

"Yksi suosikeistani. Täyteläinen ja samettinen. Hieman lakritsia ja hilloa"
"Erinomainen hinta-laatusuhde: täyteläinen ja suuta hivelevän samettinen maku."
"Tosi hyvä. Ei ihme, että on lähes koko maasta loppu. Parhaimpia Malbecejä koskaan."



Viikonlopuksi riittääkin tohinaa, tänään lähden pikareissulle mökille Tampereen pohjoispuolelle hakemaan riistaherkkuja ja huomiseksi pitäisi ehtiä takaisin PK-seudulle ja ystävän valmistujaisjuhliin! Ei siis kovinkaan paljon lepoa tiedossa.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Näin pullon viimeksi pitkäripaisessa asioidessani. Olin kuitenkin hakemassa skumppaa ja tiedän kokemuksesta, että jos ostan viinejä kotiin, niin juoduksihan ne tulevat ;) Mietin tuota varsin osuvaa nimeä, että minä ainakin joisin Kaiken kerralla!

    VastaaPoista