keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Tukka kikkuralle

Miksi ikinä ei ole tyytyväinen siihen mitä on? kai se kuuluu ihmisen perus luonteeseen. Minulla on miltei piikkisuora perussuomalainen tummanvaalea ohut tukka. Jota käyn liian harvoin "face liftaamassa", eli olen todella saamaton kampaajalle menijä. Mutta silloin kun sinne ahterini saan raahattua, otan perus setin eli kerroksittain leikkauksen ja jotain sävyraitoja. Yleensä vaalea ja vähän tummempaa... Talveksi tummennan ja kesällä taas saa vaaleus vallita. Jos jaksaisin käydä useammin kynimässä tukkaani se tietysti näyttäisi paremmalta ja latvat eivät pääsisi niin huonoon kuntoon kun ne esim. nyt on. Mutta kun aikaa ei löydy, niin kiharrus auttaa saamaan huonokuntoiset latvat piiloon ja kouhkeutta hiuksiin, myös hieman juurikasvaneet vaaleat haituvat eivät kiharina näytä niin pahalta.
Ohuen hiuslaadun takia en pysty myöskään kasvattamaan pitkiä hiuksia, mutta nyt olen vakaasti harkinnut clip-on lisäkkeiden hankkimista, joilla voi silloin tällöin lisätä hiusmäärää ja pituutta.

Mutta itse asiaan, ihastuksen kihariin kuohkeisiin tai laineikkaisiin hiuksiin on kerryttänyt merkittävästi erilaisten turhakkeiden kokoelmaa, joilla saa erikokoisia ja mallisia kiharia loihdittua.

OBH Nordica lainerauta
OBH nordica lainerauta
Lainerauta toimii vähän kuin kreppirauta, pysyvät laineet saa todella nopeasti ja hyvällä lämpösuojalla ja lakalla ne pysyvät kivoina vielä nukutun yönkin jälkeen. Vaihtelua saa kun ei harjaa hiuksia niin siistiksi ennen käsittelyä ja ei käy osioita läpi säntillisen säännöllisesti. Huonoja puolia on, että laineet tulevat aina samankokoisina.

Remington lämpöpatukat
Lämpöpatukat ovat kulkeneet mukana jo yli 5 vuotta ja alkavat olla tiensä päässä. Patukat lämpenevät salkussa, jossa ne on myös helppo säilyttää. Kangaspäällysteisen patukan sisällä on rautalanka, jolloin se on helppo pyörittää hiuksiin, eikä myöskään vaurioita hiuksia mitenkään. Patukoiden pitää antaa kunnolla jäähtyä hiuksiin, muuten lopputulos ei ole kovin pysyvä.

Remington, Keraaminen teflonpinnotteinen kiharrin
Keraamisia kihartimia löytyykin sitten oikein kaksin kappalein, kahta eri kokoa tottakai. Pienemmällä n. 15-19mm saa hienot kampauskiharat tehtyä, mutta on vähän turhankin pieni makuuni. Isompi 24mm taas on ihan täydellinen ja kauniit laineet loihtii alle 10min. Plussaa molemmille 10c välein säädettävästä lämpötilasta.

Remington, Pearl hiustenmuotoilija S9500

Näiden lisäksi omistan tottakai myös suoristusraudan, erikokoisia tarratullia ja patukoita:)











Uusin himotus kiharrinrintamalla on taas kiikarissa! Nimittäin Kiharrussauva! Youtube videoissa sauva näytti hyvin helppokäyttöiseltä ja nopealta.
Remington Hair Care Products - Curling Irons

Tässäkin löytyy lämpötilansäätö ja kiharoista voi makunsa mukaan tehdä erikokoisia, riippuen kuinka paljon hiuksia kerralla kihartaa. Mukaan saa vielä lämpösuojatun hanskan sormia suojaamaan. Babylissillä ja Remingtonilla löytyy ainakin omat mallinsa kiharrinsauvasta.

Jos vaikka joulupukki muistaisi tämän laittaa pakettiin minulle...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti