keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Viikon himotuksia - kumpparit?


Omistan jo kahdet kumisaappaat, mutta himoitsen silti niitä lisää...

Tällä hetkellä kenkäkaapista löytyy

Tretornin Stad kumpparit, jotka sain viime jouluna joululahjaksi. Alunperin varmaan bongasin kyseiset yksilöt Charin blogista, ja kun ne olivat hyvässä tarjouksessa vinkkasin ne joululahjatoivelistalle
Tretorn Stad Vinter
Nämä ovat kaikin puolin hyvät kumpparit, märällä kelillä niillä voi mennä ihan mainiosti kaupungillekkin talsimaan ja ulkonäkö on mielestäni todella söpö. Pohja on myös hyvin muotoiltu ja lesti kavennettu naisen jalalle sopivaksi. No mutta.... vaikka valkoinen väri on todella kiva, niin kuraisen metsälenkin jälkeen näitä saa tosissaan hinkata puhtaaksi, myös nauhat olen muutaman kerran pessyt, jostain syystä valitsin aika jämptin koon, jolloin ilmatilaa ei saappaassa varpaille juurikaan ole ja täten varpaani jäätyvät paikallaan seistessä hyvinkin nopeasti fleece vuoresta huolimatta. Saappaat pysyvät myös niin hyvin jalassa, että niiden pois ottaminen on välillä työn ja tuskan takana.

Toiset kumpparini ovat perus mustat nokiat, joita käytän metsälenkeillä ym.. olosuhteissa joissa saappailta todella tarvitaan vartta ja rapaa roiskuu. Erittäin hyvät käyttökumpparit siis!



No mutta... kaupoissa on tällä hetkellä niiiiin paljon kivoja kumppareita ja valinnanvaraa vaikka kuinka niin yhdet olisi vielä kiva saada, siis kaupunkikumpparit, joissa varpaat ei jäädy, helppo laittaa jalkaan ja kivan näköiset.
Muutamia vaihtoehtoja olisi:

Treton talvikumpparit vuorella n. 49€
Ilse Jacobsen rub 1 (kalliit)
Pinkit Hunter saappaat n. 150€

Tretorn Säker 49€
Todennäköisesti tyydyn jatkamaan Tretornien parissa, sillä ne sopivat lompakolle parhaiten. Pinkeissä olisi karvavuori ja näyttävät nilkasta hieman löysemmiltä. Mustat kans näyttävät hyvin näppäriltä mallinsa puolesta, mutta niitä pitäisi päästä kokeilemaan...

5 kommenttia:

  1. Meille on kertynyt lahjoituksena saatuja uusia kumppareita,mut harrastajateatterin rekvisiitaksi tarvitsemme käytettyjä!!
    Eli tahtoisitko vaihtaa vanhat saappaat uusiin?
    Mikä koko ja väritoive? tarjolla värikkäitä haita ja kontio-saappaita !

    VastaaPoista
  2. Mulla on kolmet kumpparit, punaiset Hait, vaaleanhrmaat Hait, punaiset kontiot ja nyt himoitsen valkoisia kontioita, koska ne tulevat taas keväällä myyntiin. Minulla on olleet sellaiset aiemminkin ja ne eivät jätä ketään kylmäksi. Rakastan mun kumppareita.

    VastaaPoista
  3. Punaisia kontioita,sekä vaaleanharmaat hait sopisivat väriensä puolesta PÄIVÄ MAALLA
    näytelmään....mikähän koko on saappaissa,ja olisiko ne myytävänä vaikka HUUTONETISSÄ?

    Saamme lahjoituksena uusia saappaita,joten käytetyistä pulaa!!

    VastaaPoista
  4. Tervehdys,

    Ikävä kyllä en omista kumpiakaan saapasmalleja kuva missä on punaiset kontiot on lainattu eikä oma:(

    Tällähetkellä ei paljon kumisaappaita tule muutenkaan ajateltua kun pakkanen paukkuu ja EMUissakin varpaat välillä palelee:)

    VastaaPoista
  5. Haetaan punaisia kontio saappaita ei uusia ilmoita ihmeessä jos on kaapissa mitkä pitäisi heittää pois. Joulukuu_9@hotmail.com

    VastaaPoista