tiistai 21. syyskuuta 2010

Omat EMUt

Pitkän harkinnan ja muutamien keinomokkaisten (jotka koira pentuna pisti poskeensa) versioiden jälkeen päädyin viimein hankkimaan näin talvea vasten itselleni omat EMUt. Viime talvena varpaani olivat erittäin kovilla miltei joka päiväisten koirapuisto hengailujen jälkeen.
Välillä varpaiden palautuminen normaalitilaan kesti ulkoilun jälkeen toista tuntia. Pihi kun olen niin en saanut aikaiseksi tälläisiä ihanuuksia tilattua ennenkuin vastustamaton tarjous tuli vastaan.
Kyseessä on siis EMUn Hipper malli ruskeana. Nauhat on mielestäni kiva ykstyiskohta, joka erottaa kengät perusmalleista. Tosin nauhat joutuu sitomaan uudestaan miltei joka kerta, jolloin kenkien laitto jalkaan hieman hidastuu.
 

Nämä EMUt on tilattu Natureshopista jolla on toimipisteet Uudessa-Seelannissa ja Briteissä. Nämä yksilöt tulivat Uudesta-Seelannista asti. Toimitus oli silti suhteellisen nopea n. 2 viikkoa.

Parasta Natureshopin palvelussa on tullihyvitys, jos kenkäsi joutuvat tulliin (niinkuin näiden kanssa kävi). Kävin lunastamassa omani tullipostista, skannasin kuitin sekä tulliselvityksen ja lähetin sähköpostina natureshopille ja he hyvittivät ALV osuuden kokonaisuudessaan luottokortilleni alle viikossa!
Voiko siis parempaa palvelua enään odottaa.
Nyt EMUni odottavat kaapissa kuivempia ja kylmempiä kelejä ennenkuin pääsevät tositoimiin.

Tekisi mieli vielä tilata toiset lyhytvartiset joihin voisi vain "astua" sisään uloslähdettäessä.

Vaikka nämä Paddington Low Chestnut
TAI

Ayer Charcoal


Myös miehelle suunnittelen joululahjaksi miesten mallistosta omia lämpöisiä EMUja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti