maanantai 6. syyskuuta 2010

Sunnuntai aamu

Edes kerran viikossa on ihana herätä aamuun ilman herätyskelloa, kiirettä, väsymystä ja kiukkua. Sunnuntai aamut ovat täydellisiä hetkiä pelkästään loikoiluun ja nauttimiseen kiireettömyyden tunteesta.

Jopa koirakin ymmärtää mistä on kyse
Sunnuntai aamuisin on erikoislupa tulla sänkyyn, sillä lakananvaihto osuu yleensä sunnuntaille:) Ei ole kiire ulos kun pääsee mamman viereen köllöttään.

2 kommenttia:

  1. Meidän koira nukkuu nykyään aina vieressä. Näin ei tosin ole aina ollut, vaan silloin vajaat kaksi vuotta sitten, kun pikkuinen Milo-pentu tuli kotiin, olin tosi tiukkana siitä, että makuuhuoneeseen sillä ei sitten ole mitään asiaa. Pitkään pidettiin sitä siinä luulossa, että me ei edes olla olemassa, kun ollaan makkarissa, eli ei vastattu sen ääntelyihin ym. ja sanottiin heippa kun mentiin makkarin ovesta. Ovea pidettiin aina kiinni. Sit vuosi sitten kesällä oltiin mökillä, jossa ei ole meille kuin yksi huone käytössä, ja siellä sitten Milo oli yöllä hypännyt lattialta meidän jalkoihin nukkumaan, varmaan viluissaan raukka. Oli niin ihanaa, kun se makasi siinä pehmeänä ja lämpimänä, että sen jälkeen se oli kotonakin tervetullut viekkuun :)

    VastaaPoista
  2. Me epäonnistuttiin heti alussa ja päästettiin koira sänkyyn. Sitten kun se kasvoi tollaseks 35kg rötkäleeksi niin ei enään niin kiva unikaveri. Nykyään siis nukkuu yöt omalla pedillä aamulla tulee sänkyyn jos saa luvan ja on silloin onnensa kukkuloilla ja mörisee tyytyväisenä:)

    VastaaPoista