torstai 2. syyskuuta 2010

Tuoksutikut

Tutustuin tuoksutikkuihin tai hienommin sanottuna tuoksuöljysomisteisiin varmaan ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten Partylite kutsuilla.

Tuoksutikut ovat yleensä bambua tai rottinkia. Tikut upotetaan pullossa olevaan parfyymiin/tuoksuöljyyn ja levittävät huoneeseen tasaisesti miellytävää tuoksua. Koosta riippuen pullo kestää n. 1-3kk
Partyliten Zen-tuoksuöljysomiste

Partyliten hinnat ovat tunnetusti aika paljon lompakkoa verottavia, joten jätin kyseisen tuotteen ostamatta ja tyydyin kutsuilla katsojan rooliin vedoten opiskelijana opiskelijan pieneen budjettiin.

Thaimaan reissullamme vuosi sitten ihastelin taas näitä samantyylisiä tuoksutikkuja, mutta siinävaiheessa ostosähkyn jo saavuttaneena, nekin jäi poimimatta mukaan.

Eilen bongasin Prisman esitteestä näitä tuoksutikkuja, hintakin on varsin kohtuullinen ja ne ovat helposti saatavilla lähi-Prismasta
Kuva täältä

Hetken googlettelun jälkeen tuoksutikkuja löytyi myös mitä ihmeellisempien nettikauppojen sivuilta ja vielä huokeampaan hintaan
Tämä setti löytyisi Europehousen sivuilta hintaan 4,90€

Myös Zara Home, Yves Rocher ja Pentik myyvät omia tuoksutikku asetelmiaan.

Tuoksutikut sopivat vaikka olohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen tuomaan rauhoittavan miellyttävää tuoksua huoneilmaan. Onko kellaan kokemuksia näistä? Tuleeko tuoksua sopivasti, liian vähän vai ihan liikaa?
Kerron sitten omista kokemuksistani kun olen hetken tuoksutikkuja testaillut.

2 kommenttia:

  1. Mä ihastuin viime keväänä Madeiralla näihin:
    http://de.ritualsstore.com/product/17802/sweet-sunrise/
    Ja joo, on hintaa, siksi ne lopulta pitkään hypisteltyäni jäivätkin kaupan hyllyyn. Nyt oon aina välillä käynyt kuolaamassa tuolta nettikaupasta, mut ehkä toi Prisman vaihtoehto on vähän parempi, näin kahden asunnon loukussa olevalle ainakin ;)

    VastaaPoista
  2. Noita näyttääkin olevan vaikka millä eri valmistajilla, taitaa tosin hinnan mukana kulkea myös laatu.

    VastaaPoista