maanantai 27. syyskuuta 2010

Sain tunnustuksen:)

Sain tunnustuksen ihanalta Johannalta! Kiitos:)
Tunnustukseen kuuluu
  1. antaa tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pitää ja jotka inspiroivat
  2. listata kolme itselle rakasta asiaa
  3. ja laittaa näytille kuva jota rakastaa kera selityksen, miksi


  • Koska olen sen verran uusi blogimaailmassa jaan tämän tunnustuksen kaikille blogiani lukeville blogin kirjoittajille.

  • Kolme rakasta asiaa on vaikea listata, niitä on niin paljon... Noh, tässä tulee jotain: 
    • Rakastan tottakai pientä perhettäni; miestäni ja koiraa, jotka tuovat iloa jokaiseen päivään ja auttavat jaksamaan.
    • Rakastan matkustamista, uusia kokemuksia, uusiin paikkoihin ja ihmisiin tutustumista. Muistan vieläkin miltä Manhattanin kadut tuoksuu hodari myyjineen tai millainen kosteus tuli vastaan kun ensimmäisen kerran astuin ulos Kuala Lumpurin kentältä.
    • Rakastan musiikkia, ilman sitä olisi hyvin vaikea olla. Autoa en voisi kuvitellakkaan ajavani ilman musiikkia, bussissa on orpo olo jos ipod on jäänyt kotiin. Täydelliseen iltaan kuuluu aina yhtenä osana täydellinen musiikki. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etten nauttisi myös hiljaisuudesta. Molempia sopivasti annosteltuna kiitos.

  • Kuvan valinta tuotti paljon hankaluuksia, sillä ihania löytyy niin paljon. Valintaa helpotti se, että kuva-arkistoni on juuri nyt ihan väärässä paikassa ja päädyin sitten seuraavaan.
Tämän kuvan olennaisin sisältö on siihen liittyvät muistot, ajankohta, elämä. Kuva on otettu Penagilla, Malesiassa syksyllä 2005. Tuo aika elämässä oli n. 5 kuukauden irtiotto arjesta. Elämä oli huoletonta, opiskelut ei painaneet, rahasta ei tarvinnut huolehtia, pääsin näkemään ja kokemaan, syksy oli yhtä aurinkoa, hymyä ja juhlaa ja sain kokea tämän kaiken hyvien ystävien seurassa. Juuri tämä kuva siksi, että rakastan myös ratsastusta ja hevosia ja sain tuolloin toteuttaa yhden haaveistani laukata rannalla vedenrajassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti